Ga naar hoofdinhoud

SCALE Conferentie

  • Event start 29 april 2015
  • Event end 29 april 2015
  • Location Projects SCALE, vLm Center Zoetermeer
  • Website Visit website

Ondernemers in de voedselindustrie hebben anno 2015 te maken met de grootste logistieke uitdagingen op hun vakgebied. De stijgende vraag naar voedsel, stijgende energieprijzen, steeds scherpere milieuwetgeving en de toenemende vraag naar duurzaamheid zijn hier de grootste oorzaken van.

Dit is een van de belangrijkste bevindingen uit het SCALE Project, een driejarig project waarin samen met voedselproducten in Noordwest-Europa is gewerkt aan het ontwikkelen van kaders en instrumenten om bedrijven te ondersteunen in het verbeteren van efficiency en duurzaamheid. SCALE staat voor Step Change in Agri-Food Logistics Ecosystems.

DHL organiseert samen met EFFP, Cranfield Univerity, Universiteit Wageningen en vLm Premier Apics Channel Partner op 29 april bij vLm in Zoetermeer de afsluitende SCALE Conferentie. Op de bijeenkomst presenteert professor Jack van der Vorst de bevindingen uit het SCALE-project. Ook zijn er workshops over samenwerking in de supply chain en risk management.

Aanmelden

Als lid van vLm/JLN kun je je aanmelden voor deze conferentie door in te loggen op My vLm. Inlognaam en wachtwoord zijn op te vragen via info@vlm.nl. Gegevens worden per mail toegestuurd. Niet-leden die zich willen aanmelden, wordt gevraagd zich te registreren op My vLm. Deelname aan het event is gratis. Ga voor informatie en het programma naar de site van vLm.

Eén reactie op “SCALE Conferentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven