Ga naar hoofdinhoud

NKIT 2014

  • Event start 7 juni 2014
  • Event end 7 juni 2014
  • Location Impact Kampen
  • Website Visit website

De 18e editie van het Nederlands Kampioenschap Intern Transport, kortweg NKIT, wordt gehouden op zaterdag 7 juni 2014, bij Impact in Kampen. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Ook dit jaar krijgt iedere getrainde heftruckchauffeur weer de kans om zijn of haar kunnen te tonen. Vakkundig hef- en magazijntruck rijden staat centraal, maar ook diverse facetten van BHV – van EHBO tot brandpreventie – komen aan de orde in het ‘bijprogramma’. Het belooft wederom een leerzame dag te worden. Al jaren is het NKIT, hét veiligheidspodium voor hef- en magazijntruckchauffeurs. Elk jaar weer laten de deelnemers zien dat veiligheid en productiviteit uitstekend hand in hand gaan. Want veiligheid is vakmanschap. En wie alles in één keer goed doet, is vaak ook het snelst klaar, en minimaliseert bovendien de kans op schades.

Sponsoren

De sponsoren die hun medewerking aan het evenement hebben toegezegd zijn: Jungheinrich Nederland, Toyota Material Handling Nederland, Heffiq, BMWT Train, Savas Quality Seating en MSE Forks. Mediapartner is Logistiek Totaal. De organisatie van het NKIT is ook dit jaar weer in handen van Buro Andersom.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven