Ga naar hoofdinhoud

Vakbeurs METAVAK, VILO en TIV Hardenberg

  • Event start 2 september 2014
  • Event end 4 september 2014
  • Location Evenementenhal Hardenberg
  • Website Visit website

Kenmerk van METAVAK Hardenberg is dat deze vakbeurs gelijktijdig plaatsvindt met VILO EN TIV. Met deze drie-eenheid aan vakbeurzen wordt een gevarieerd platform geboden aan exposant en bezoeker.

Circa 300 exposanten bezetten de hallen in Hardenberg om relaties te ontmoeten. Het technische platform kenmerkt zich vooral door haar ongedwongen, maar professionele sfeer. De exposanten kiezen zelf de relaties die zij graag als bezoeker willen ontvangen in hun stand. De organisatie verzorgd de uitnodigingen.

VILO

Hal 3 zal in het teken staan van VILO. Als technisch georiënteerd bedrijf is er winst te behalen door het verpakken, opslaan, de logistiek en het interne transport voor de producten goed te regelen. Op de beursvloer van VILO presenteren zich bedrijven die hierin mee kunnen denken. Het beurzentrio is met één entreebewijs te bezoeken. VILO staat voor verpakkingen, intern transport, logistiek en opslag. VILO wordt vertegenwoordigd door bedrijven met aanbod uit deze takken. Zo neemt o.a. Motrac weer deel met zijn heftrucks, presenteert ROS International oplossingen voor beschadigde en vervormde magazijnstellingen en laat Flow in Motion zien hoe werkplaatsoptimalisatie in z’n werk gaat. VILO sluit aan op de beursvloer van TIV.

TIV

TIV bedient een breed segment binnen de technische industrie, als de on- en offshore, petrochemische industrie en de voedingsmiddelenindustrie etc. Het biedt een platform voor o.a. machine- en apparatenbouwers en dit jaar ook specifiek voor engineers.

METAVAK

METAVAK is de plek waar bedrijven uit de metaal hun leveranciers ontmoeten. Dat hier weer meer behoefte aan is, blijkt uit de stijging in de aanmeldingen ten opzichte van vorig jaar. De metaalindustrie heeft het economisch zwaar te verduren gehad, maar de verwachtte groei voor 2014 is positief; namelijk 2,5%.

 

 

 

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven