Ga naar hoofdinhoud

Logistics Career Day

  • Event start 2 april 2015
  • Event end 2 april 2015
  • Location VVV Seacon Stadion - De Koel, Venlo

Fontys Hogeschool Techniek en Logistiek (Vervoersacademie) organiseert op 2 april samen met o.a. Smart Logistics Centre Venlo (SMART LCV), het European Logistics Centre Limburg (ELC-Limburg) en de alumnivereniging Engineers Business Logistics (EBL) de Logistics Career Day. Dit is de eerste carrièredag in Nederland die zich richt op de toekomst van de logistieke sector.

Onder het motto ‘Logistiek – Venlo – Toekomst’ zijn er deze dag uiteenlopende activiteiten gepland. Studenten van Fontys Hogeschool Techniek en Logistiek en logistieke ondernemingen kunnen op verschillende manieren met elkaar in contact komen, bijvoorbeeld tijdens zogenaamde speed dates. Daarnaast biedt de vakbeurs kleine en grote ondernemingen uit de regio, Nederland en Duitsland de mogelijkheid zich gericht aan de logistieke professionals te presenteren. Verder wordt dit jaar voor het eerst de SMART Logistics Trophy uitgereikt. Dit is een award voor logistiek talent dat volgens een deskundige een positieve bijdrage heeft geleverd aan bedrijf, klanten en regio.

Sponsoring

Bedrijven hebben de mogelijkheid om door sponsoring gebruik te maken van gerichte presentatie- en promotiemogelijkheden. Belangstellenden kunnen hierover contact opnemen via venlo-logistics-career-day@fontys.nl.

Aanmelden

Aanmelden kan via www.venlo-logistics-career-day.com. Meer informatie is te vinden via deze site, op Facebook (Fontys Venlo Logistics – Career Day), LinkedIn (Career day Logistics Venlo) en Twitter (#careerdayvenlo). Het definitieve programma wordt in de komende weken bekendgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven