Ga naar hoofdinhoud

Infoweek Logistiek

  • Event start 23 februari 2015
  • Event end 27 februari 2015
  • Location Boston Scientific, Kerkrade
  • Website Visit website

Het Sector Servicepunt Logistiek (SSP) organiseert van 23 tot en met 27 februari voor de eerste keer een Infoweek Logistiek voor ruim 375 havo-scholieren in de regio Zuid-Limburg. Via deze pilot hoopt het SSP jongeren enthousiast te maken voor een baan in de logistiek.

Boston Scientific in Kerkrade heeft in haar distributiecentrum ruimte gecreëerd, waar drie scholengemeenschappen uit de regio Parkstad een inkijk krijgen in de wereld van de logistiek. Dit gebeurt via een wisselprogramma dat bestaat uit workshops in een mobiele versie van de LogiXperience en een rondleiding langs de operationele processen van Boston Scientific.

Interactief

De LogiXperience is het middelpunt van logistieke mogelijkheden. De interactieve demonstratie- en testruimtes vormen een geïntegreerde voorstelling van de logistieke keten: van bestelling tot en met distributie. Producten en diensten uit zowel supply chain management, transportmodaliteiten als warehousing en productie maken deel uit van deze ervaring. Partners van LogiXperience zijn onder meer belangenorganisaties, onderwijsinstellingen en leveranciers van logistieke producten en diensten.

De infoweek logistiek is een initiatief van het Sector Servicepunt Logistiek en maakt deel uit van de regionale campagne ‘We Love Logistics’ die is opgestart in samenwerking met ELC Limburg en de Provincie Limburg ter promotie van de sector Transport en Logistiek in Limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven