Ga naar hoofdinhoud

Empack stelt printproblematiek centraal

  • Event start 2 april 2014
  • Event end 3 april 2014
  • Location Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
  • Website Visit website

In navolging van het succes van vorig jaar wordt print4Packaging tijdens de 12de editie van Empack ‘s Hertogenbosch geprolongeerd.

Empack creëert met print4Packaging een podium voor partijen die oplossingen bieden voor veel voorkomende print-vraagstukken uit de verpakkingsmarkt. Deze vragen komen voort uit kostenbesparingen, voorraadbeheer, just-in-time productie en een toenemende vraag naar kleinere oplages.

Om tegemoet te komen aan deze ontwikkelingen is flexibiliteit van een (print)machinepark onontbeerlijk. Maar ook met vragen over ecologisch verantwoorde inkten, voedselveilige printmethodes, verpakkingsveredeling, gepersonaliseerd drukwerk met web-to-printfunctionaliteit (denk aan QR codes), fototoepassingen, productie van farmaceutische verpakkingen, private labelverpakkingen van levensmiddelen of productmonsters kan de bezoeker terecht bij de diverse print4Packaging deelnemers.

Focusgebieden

Naast print4Packaging zijn er nog vier focusgebieden: ecoPack, het Foodplein, Caps & Closures Lane en labelTech, bedoeld om vraag en aanbod op de beursvloer gemakkelijk bij elkaar te brengen. Bezoekers van Empack zijn o.a. inkopers, brand owners, label- en verpakkingsontwerpers, technisch managers, productiemanagers en verpakkingsspecialisten.

Informatie en deelname

Neem voor meer informatie of deelname aan Empack ‘s-Hertogenbosch contact op met Aukje Bruers van easyFairs: +31 (0)162 408980 / aukje.bruers@easyfairs.com
Netwerken kan via Twitter en LinkedIn.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven