Ga naar hoofdinhoud

Congres bedrijfsopleidingen in verpakken

  • Event start 23 april 2015
  • Event end 23 april 2015
  • Location The Gallery, Enschede
  • Website Visit website

Op donderdag 23 april 2015 vindt de 1st European Conference on the Future of Business Education in Packaging plaats.

Iedere seconde verpakt en distribueert de wereld 100.000 producten – die ook weer door de eindgebruiker worden uitgepakt. Voor Europa bedraagt de schatting 25.000 producten per seconde. Dit maakt verpakken een van de meest bediscussieerde en complexe activiteiten van onze tijd, waar tienduizenden professionals dagelijks mee bezig zijn.

Hoe brengt de Europese industrie de talenten binnen de organisaties verder tot ontwikkeling en hoe voeren we levenslang leren en trainen in voor de verouderende kenniswerkers in verpakken? Dit eendaagse congres zoekt antwoorden op deze vragen, verbindt de industrie met opleidings- en trainingsinstituten en geeft een overzichtelijk beeld van de wijze waarop we kundige werknemers in verpakken kunnen behouden en stimuleren ten bate van de industrie, opleidingsinstituten en de maatschappij als geheel.

Datum en locatie: Het congres vindt plaats op 23 april 2015 van 10.00- 18.00 uur in The Gallery in Enschede.

Voor wie? Het Engelstalige congres richt zich op de behoeftes van HRM managers en andere medewerkers met verantwoordelijkheid voor of betrokkenheid bij de ontwikkeling van kennis, kunde en vaardigheden van werknemers op het gebied van verpakken in hun onderneming. Studenten aan het Hoger Onderwijs in Europa en NVC Verpakkingskundigen hebben na aanmelding vrij toegang tot de conferentie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven