Ga naar hoofdinhoud

Conferentie ‘Prestaties en indicatoren in de chemie’

  • Event start 30 september 2015
  • Event end 30 september 2015
  • Location Dordrecht
  • Website Visit website

Tijdens de Conferentie ‘Prestaties en indicatoren in de chemie’ op 30 September 2015 in Dordrecht zal de VNCW; de vereniging van de PGS15 opslagen een gratis PGS15 check lanceren. Bezoekers aan de conferentie krijgen daarbij de mogelijkheid om niet alleen als eerste de PGS15 versie 2015 check uit te voeren, maar tevens een gratis adviesrapport te downloaden.

Dit jaar staan bovendien een reeks aan zeer interessante lezingen en workshops op het programma welke in het teken staan van veiligheidsprestaties en het investeren in mensen en netwerken. Zoals een presentatie van Prof. Dr. Ir. Genserik Reniers – TUDelft / Universiteit Antwerpen / KULeuven. Daarnaast zijn er presentaties van Anton van Beek (CEO Dow Benelux), Jan van Nies en Danny Croese (DCMR), Jakko van Kampen (TNO) en Lucien Govaert (VNCW). Ook de wijzigingen in de PGS6 en PGS15 worden gepresenteerd.

Naast bovenstaande- en andere lezingen, is er een heerlijk buffet en een informatieve beursvloer met stands. Aanvang is om 10.00 en eindigt om 16.00 uur. Aanmelden voor het bijwonen van deze dag kan op de website van het VNCW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven