Ga naar hoofdinhoud

Cold chain logistics conference Maastricht

  • Event start 24 februari 2014
  • Event end 26 februari 2014
  • Location Crowne Plaza, Maastricht
  • Website Visit website

Dit jaar vindt de 17e editie plaats van de European Cold Chain Logistics Conference & Trade Show. Het is het enige event in Europa dat zich toelegt op de gekoelde opslag, diepvriesmagazijnen, distributie en transport van gekoelde en diepgevroren producten.

Het programma bestaat uit diverse plenaire sessies over strategische en operationele onderwerpen en breakout sessies met o.a. aandacht voor (koel)technologie, gezondheid en veiligheid van personeel en energieverbruik. Verder staan er een trade show, bedrijfsbezoeken, een conferencediner op het programma en is er volop gelegenheid tot netwerken.

Het doel is om afgevaardigden uit de industrie en vertegenwoordigers van de Europese koel- en vriessector, levensmiddelenindustrie, transport en distributiesector bijeen te brengen, evenals vertegenwoordigers van overheidsinstellingen, universiteiten, investeerders en toeleveranciers.

Het event wordt georganiseerd door de European Cold Storage and Logistics Association (ECSLA) in samenwerking met de Global Cold Chain Alliance (GCCA).

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven