Ga naar hoofdinhoud

Wovar heeft nieuw distributiecentrum in gebruik


E-commerce specialist in ijzerwaren Wovar werd juni 2022 getroffen door brand waarbij het distributiecentrum afbrandde. Een jaar later is het nieuwe distributiecentrum klaar en operationeel.

IJzerwarenwebwinkel Wovar werd juni 2022 getroffen door brand. Hierbij is het warehouse volledig in de as gelegd. Een jaar na de rampspoed moet het nieuwe warehouse operationeel zijn. Dat is gelukt.

Live distributiecentrum Wovar

Het nieuwe distributiecentrum in Groningen is up and running. De verhuizing is in volle gang en sinds deze week is het bedrijf operationeel in het nieuwe magazijn. ‘De eerste orders liggen klaar op de rollerbaan, die ons de mogelijkheid geeft orders nog sneller te verwerken’laat Wovar weten op Linkedin.

Groeikansen

Wovar startte in 2017 met de verkoop van schroeven, bouten en andere bevestigingsmaterialen in Nederland. Inmiddels levert het Groningse bedrijf een kleine 10.000 artikelen in 8 verschillende landen door heel Europa. Naast Nederland vinden schroeven inmiddels een weg naar België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Polen en Italië. En in Engeland is eigenaar Jesse Keizer op zoek naar een magazijn omdat de handel daar door brexit helemaal stilgevallen is. Het uiteindelijk doel van de jonge ondernemer is het veroveren van Amerika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven