Wehkamp en DHL verlengen last mile samenwerking • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Wehkamp en DHL verlengen last mile samenwerking


Wehkamp en DHL Parcel blijven de komende 3 jaar samenwerken om pakketjes te versturen naar klanten van Wehkamp en kleertjes.com.

Wehkamp, dat zijn warehouse in Zwolle flink gaat uitbreiden, en DHL blijven langer samenwerken op het gebied van de last mile. Vrijdag tekenden Graham Harris (CEO Wehkamp) en Wouter van Benten (CEO DHL Parcel Benelux) het contract waarmee het 33-jarige partnership verlengd wordt.

Last mile Wehkamp DHL

Naast het aanbieden van de beste en meest klantvriendelijke bezorgopties in de markt nemen beide partijen concrete stappen om alle pakketten klimaatneutraal te bezorgen.

Duurzaamheid

Om die doelstelling te halen, voegt DHL de komende maanden ruim 600 elektrische bestelauto’s toe aan zijn wagenpark, waarmee het aantal uitkomt op  2.000 elektrische voertuigen. Die rijden vanuit een landelijk dekkend netwerk van 140 CityHubs waarvan 26 vestigingen de komende twee jaar vergroot en volledig duurzaam worden.

Ook in de sorteercentra wordt fors geïnvesteerd; na Amsterdam, Zaltbommel en Utrecht opent DHL in het najaar een volledig duurzaam sorteercentrum in Dordrecht; het vierde in vier jaar tijd. Tussen de sorteerhubs rijden vrachtwagens die zoveel mogelijk rijden op HVO100-diesel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven