Ga naar hoofdinhoud

Wehkamp en BCC beëindigen logistieke samenwerking Wehkamp en winkelketen BCC beëindigen per direct hun samenwerking.

Wehkamp en BCC zijn geen logistieke partners meer. Na vier jaar stopt de samenwerking.

BCC maakt geen gebruik meer van het complete fulfilmentproces van Wehkamp. Wehkamp op zijn beurt verkoopt geen elektronica meer via BCC. Wehkamp richt zich vooral op Fashion, Home & Living. Het aanbieden van een volledig Elektronica aanbod is geen core onderdeel van de strategie, aldus Wehkamp.

Blokker warehouse

BCC op zijn beurt heeft minder logistieke noodzaak om samen te werken met de online retailer. BCC heeft recent zijn logistiek ondergebracht in het Blokker distributiecentrum in Geldrmalsen dat is omgeturnd in een omnichannel warehouse voor meerdere merken van moederbedrijf Mirage Retail group waar Blokker en BCC onderdeel van zijn.

Samenwerking Wehkamp BCC

In oktober 2018 kwamen de twee bedrijven overeen om BCC-producten in de webshop van Wehkamp te verkopen. Later werd de samenwerking uitgebreid, waarbij klanten gebruik konden  maken van de  service proposities van zowel Wehkamp als BCC, zoals installatie, reparatie, betaaloplossingen en bezorgservices. Naar verwachting zal de sterke online positie van Wehkamp niet geraakt worden. Wehkamp heeft de samenwerking als leerzaam en succesvol ervaren en bedankt BCC dan ook voor de jarenlange samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven