Picnic arrivé á Paris en wil meer... • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Picnic arrivé á Paris en wil meer…


Picnic is gearriveerd in Parijs. De online super heeft een eind maart een derde fulfilment center geopend in Frankrijk. Eerder werd een nieuwe hub in de Franse hoofdstad in gebruik genomen.

De uitbreiding komt niet onverwachts. Picnic heeft grote plannen in Frankrijk. Om te beginnen in Parijs. In Moissy-Cramayel, ten zuiden van Parijs heeft de online super, na  een tweede fulfilment center nabij Lille, een derde dc geopend. Het fulfilment center meet 25.000 vierkante meter.

Tien hubs erbij in Parijs

Het derde fulfilment center in Moissy-Cramayel, ten zuiden van Parijs moet Picnic de logistieke slagkracht geven voor de geplande groei. Picnic wil de Franse hoofdstad veroveren en wil daarom tien hubs openen in en rondom de hoofdstad.

Internationale groeiplannen

De onlinesupermarkt is in het land actief sinds mei 2021 en bedient momenteel de steden Armentières, Douai, Lens, Rijsel en Valenciennes. De Franse expansie staat niet op zich. Ook in Duitsland wil Picnic fors groeien. Mbo studenten zijn de vooruit geschoven posten om die ambitie waar te maken.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven