Lidl e-commerce distributiecentrum al drie jaar klaar; eindelijk wordt er uitgeleverd • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Lidl e-commerce distributiecentrum al drie jaar klaar; eindelijk wordt er uitgeleverd


Lidl levert eindelijk vanuit zijn online distributiecentrum in Roosendaal. Jaren nadat het warehouse werd opgeleverd, verlaten de eerste bestellingen het pand.

Lidl bouwt er flink oplos in Nederland. In Moerdijk bouwt het concern een mega dc op het plaatselijke logistiek park. Vorig jaar nog werd het grote distributiecentrum in Almere in gebruik genomen. Drie jaar daarvoor werd het online dc in Roosendaal al opgeleverd, maar gebeurde er niets. Tot nu; Lidl is begonnen met de levering van online bestellingen vanuit het warehouse.

Lidl levert sinds enkele weken online bestellingen voor Nederland en België vanuit het distributiecentrum in Roosendaal, bevestigt de prijsvechter tegenover Distrifood. De Duitse discounter wil vanuit het dc alle andere Lidl-distributiecentra van Europa voorzien van non-foodproducten.

Vertraging Lidl

Het distributiecentrum stond jaren stof te happen omdat het concern zijn online platform eerst wilde neerzetten. Het zorgde voor onrust bij het personeel en in Roosendaal. Die onrust is voorbij nu het warehouse up and running is. ‘We kunnen bevestigen dat bestellingen voor de Lidl webshop in België en Nederland, sinds 1 maart 2023 vanuit het distributiecentrum in Roosendaal worden verzonden’, laat een woordvoerder van het bedrijf weten aan Distrifood.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven