Ga naar hoofdinhoud

Levertijden verbeteren? Manhattan integreert Active Omni met Google


Om online shoppers te voorzien van nauwkeurige leveringstijden integreert Manhattan zijn Active Omni oplossing met Google.

Na de lancering van Yard Management, een platform dat warehouse en het transport beter met elkaar moet laten samenwerken, kondigde Manhattan op Momentum 2023 (wereldwijd klantevent) ook de combi met Google aan om de levertijden te verbeteren.

De snelheid van de levering speelt een cruciale rol bij aankoopbeslissingen van de online klant. Reden voor Manhattan Associates om zijn Manhattan Active Omni samen te voegen met Google’s Merchant Center. Hierdoor kunnen Manhattan Active Omni retailers shoppers voorzien van meer accurate locatie- en productspecifieke levertijden op Google-sites, waaronder Search, YouTube, Maps, Discover en meer.

Levertijd cruciaal

Niet onbelangrijk nu de snelheid van de levering een cruciale rol speelt bij aankoopbeslissingen. Veel shoppers zullen een andere retailer kiezen als het gekozen product een langere levertijd heeft dan ze hadden verwacht. Volgens een recente Digital Commerce 360-enquête is 61% van de shoppers geneigd te beslissen op basis van snelle leveringen en 39% op basis van gegarandeerde levertijden. Met deze integratie helpt Manhattan zijn klanten aan deze behoeften te voldoen en hun investeringen in fulfilment- en leveringsactiviteiten te valideren, aldus Manhattan.

Concurreren

Sanjeev Siotia, executive vice president & chief technology officer bij Manhattan: “In de hypercompetitieve online markt van vandaag kan het aanbieden van snelle verzending en nauwkeurige levertijden de equalizer zijn voor retailers die concurreren met spelers met diepere zakken of merken die sowieso al de boventoon voeren. Het delen van dergelijke beslissende en onderscheidende informatie via Google is belangrijk omdat het steeds moeilijker wordt om de aandacht en loyaliteit van always-on, omnichannel shoppers te winnen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven