Bleckmann opent nieuw fulfilmentcentrum • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Bleckmann opent nieuw fulfilmentcentrum


Bleckmann opent een nieuw fulfilmentcentrum in Lutterworth, VK. Dit is de vierde site van Bleckmann in het Verenigd Koninkrijk.

Bleckmann, dat vorig jaar nog Karl Lagerfeld toevoegde aan zijn portfolio, krijgt er weer een nieuw fulfilment center bij. Het gloednieuwe pand in Magna Park heeft een grondoppervlakte van 19.000 m2 en een vrije hoogte van vijftien meter, dat leidt tot een vloercapaciteit van 51.000 m2.  Het openen van het nieuwe distributiecentrum is een gevolg van groeiende aanvragen naar logistieke oplossingen zowel in de VK als in continentaal Europa.

Duurzaamheid

“We zijn trots dat we deze nieuwe duurzame site (BREEAM Excellent) openen waarmee we de totale capaciteit bijna verdubbelen in het logistieke hart van de VK, ” aldus Mark van Onna, general manager real estate bij Bleckmann.

Multi client dc

In dit nieuwe distributiecentrum gaat Bleckmann bestaande en nieuwe (internationale) klanten binnen B2B- en B2C-kanalen in Europa en daarbuiten bedienen. Het distributiecentrum is al in gebruik en zal in de toekomst uitgerust worden met moderne automatiseringsoplossingen.

Reinardt Van Oel, Chief Operations Officer voor België & Verenigd Koninkrijk bij Bleckmann: “De komende 5 maanden staan in het teken van het intern verder inrichten van het enorme pand waarmee het totale vloeroppervlakte zal groeien naar 51.000 m2. Tegelijkertijd is een deel van het pand al in gebruik genomen voor de eerste klant.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven