Ga naar hoofdinhoud

Bleckmann gaat fulfilment Hera Clothing doen


Hera Clothing heeft Bleckmann, geselecteerd als haar nieuwe third-party logistics (3PL) partner. Deze nieuwe samenwerking omvat opslag en fulfilment.

Hera Clothing laat de opslag en fulfilment voortaan doen door Bleckmann, dat in België zijn warehousecapaciteit flink uitbreidt. De eerste bestellingen van het fashionmerk dat actief is in het Verenigd Koninkrijk, werden begin juli 2023 verzonden vanuit Bleckmann’s magazijn in Swindon.

1.000 vierkante meter

Het merk zal in eerste instantie 1.000 vierkante meter innemen op de locatie, met extra ruimte beschikbaar om aan de vraag te voldoen. Dat Hera voor Bleckmann kiest, is niet raar. De eigenaar van Hera, die in 2021 het bedrijf overnam, werkt al jaren met Bleckmann via zijn andere fashionmerk Gymshark.  

Bleckmann heeft de opslag- en distributieactiviteiten van Hera Clothing in alle markten overgenomen. Het merk doet de meeste zaken in het Verenigd Koninkrijk, maar maakt ook een snelle groei door in de Verenigde Staten, Australië, Ierland en de Verenigde Arabische Emiraten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven