Corona

Corona verandert het seksleven, want met het advies om thuis te blijven en om anderhalve meter afstand van elkaar te houden, lijkt seks geen logische activiteit meer. Tegelijkertijd zorgt het thuisblijven voor een piek in de verkoop van seksspeeltjes, merkt EDC Retail, Europees marktleider op het gebied van online erotiek. 

Glijmiddelen, vibrators en levensechte sekspoppen, gemaakt van siliconen, vinden met name de laatste maanden gretig aftrek, zegt Eric Idema, oprichter en eigenaar van EDC Retail, in de nieuwste aflevering van de WT PODCAST, dé podcast van Warehouse Totaal.

“We maken op sommige dagen groeipercentages door van 200 procent ten opzichte van vorig jaar. En die pieken gaan door, zeker nu er jammer genoeg een tweede golf lijkt aan te komen.” 

De uitbater van bekende webshops als EasyToys en Beate Uhse nam extra maatregelen om alle orders te verwerken. Er werden tientallen extra medewerkers aangenomen én er werd vier miljoen euro geïnvesteerd in uitbreiding. Er kwamen in Veendam twee nieuwe hallen van in totaal ruim 3.000 vierkante meter bij, plus een tweede inpakmachine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven