Ga naar hoofdinhoud

Save The Date: Verkiezing LMvhJ verplaatst naar 2021


De verkiezing Logistiek Manager van het Jaar (LMvhJ) en Jong Logistiek Talent (JLT) wordt van 24 september verplaatst naar begin 2021. Omdat de huidige coronamaatregelen onvoldoende duidelijkheid geven voor evenementen na 1 september, is voor verplaatsing gekozen.

Het bestuur van de Stichting Logistiek Manager van het Jaar kijkt samen met organisator Jaarbeurs naar een nieuwe datum in het eerste kwartaal van 2021. De exacte datum zal zo spoedig mogelijk worden gecommuniceerd.

“Het is spijtig dat we dit besluit moeten nemen. Na overleg met de betrokken partijen hebben we besloten dat het verplaatsen van LMvhJ de meest verstandige optie is”, aldus voorzitter van het stichtingsbestuur Boris van de Laak.

Finalisten

De finalisten van Logistiek Manager van het Jaar en Jong Logistiek Talent blijven vanzelfsprekend onveranderd. Voor Logistiek Manager van het Jaar zijn dat: Maarten Bakhuizen (ASML), Stein van Est (Hollander Barendrecht) en Ronald Kleiwegt (Blume Global).

De finalisten Jong Logistiek Talent zijn: Giovanni Gubbels (ChainCargo), Neeltje Gubbels (Vanderlande) en Mark SugirTharajah (HelloFresh). Begin 2021 wordt tijdens een feestelijke uitreiking bekend wie van hen de titels in de wacht slepen.

Bekijk de video’s van de finalisten op ons YT-kanaal.

Blijf WT volgen!

Ook het thema van het event, Skilled for the Future, wordt meegenomen naar 2021. Het programma zal daarbij aansluiten. Warehouse Totaal is een van de partners van de verkiezing(en). Blijf onze kanalen daarom in de gaten houden voor meer nieuws rondom dit event.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven