Hans Damen tijdens WT LIVE over logistiek in crisistijd • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Hans Damen tijdens WT LIVE over logistiek in crisistijd


Hans Damen is oud-officier en heeft liefst negentien verschillende functies bij Defensie vervuld. Tijdens WT Live sprak hij over zijn functie binnen de logistiek en bevoorrading in het buitenland. 

Tegenwoordig vult Damen zijn dagen met het adviseren van bedrijven die zaken willen doen met Defensie of bedrijven die willen leren van Defensie op het gebied van strategieplanning.

“Er gaat altijd iets mis waar je niet aan gedacht had van tevoren, maar omdat je al een heleboel afgedekt hebt, maakt het je wel veel gemakkelijker om te reageren”, aldus Damen over situaties die mis kunnen gaan en hoe je je daarop kunt voorbereiden. 

Of het leger ingezet moet worden bij het uitvoeren van de vaccinaties, vindt Damen lastig om te zeggen. Martijn Reintjes, hoofdredacteur van Warehouse Totaal, vroeg Damen tevens wat hij anders zou doen als Hugo de Jonge hem zou vragen om de logistiek van de vaccinaties over te nemen. “Doe het groot. Zorgen dat je grote vaccinatiesets hebt en niet allemaal kleine groepjes maken.”

De volledige sessie van Hans Damen tijdens WT LIVE is hieronder terug te kijken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven