FOTO'S | En nu wachten op een vaccin… • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

FOTO’S | En nu wachten op een vaccin…


Dit warehouse staat leeg, maar later in december niet meer. Dit pand van ruim 4.000 vierkante meter op het Schiphol Logistics Park zal door logistiek dienstverlener Rutges Cargo Europe worden volgepakt met duizenden dozen medicijnen. 

Rutges Cargo Europe heeft zich de afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerd in het opslaan en transporteren van farmaceutische producten. Vanwege de coronacrisis en de toegenomen vraag naar medicijnen heeft eigenaar Vincent van ’t Schip besloten om nu al te investeren in extra opslagruimte.

Ook met het oog op een eventueel coronavaccin dat zo snel mogelijk over alle delen van de wereld moet worden verspreid. De logistiek en de transportsector zijn hierin cruciaal. 

Omdat medicijnen gekoeld moeten worden opgeslagen, is in het state-of-the-art warehouse ruimte voor 1000 pallets op 2-8 graden en 5000 pallets op 15-25 graden. Optioneel zijn er nog 25 pallets voor -20 graden. 

“De medicijnmarkt is booming”, vertelde Van ‘t Schip onlangs in het NOS-journaal. “En voor ons is het een groeimarkt.”

“Hiermee zijn wij in staat onze klanten het totale pakket aan te bieden, een unieke propositie op Schiphol waarbij wij als neutrale speler een belangrijke rol gaan innemen”, reageert Michel van Die van Rutges Cargo Europe. “Van ontvangst goederen, opslag, aanvullende services tot en met aflevering in geheel Europa, maar ook just in time aflevering voor
eerste linie afhandelaars op Schiphol, alles is mogelijk.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven