Corona

Flitsmeister, de app die aangeeft waar flitscontroles voor snelheidsovertredingen plaatsvinden, heeft een nieuwe functie ontwikkeld waarmee iedereen pakketjes kan gaan rondbrengen. 

Via Flitsmeister geven ongeveer 1,7 miljoen gebruikers aan elkaar door op welke locaties er geflitst wordt. Die groep moet elkaar nu via de Flitsmeister Pickup helpen om pakketjes te bezorgen, van winkel naar de klant. Flitsmeister is deze actie begonnen omdat sommige pakketdiensten de enorme vraag niet meer aankunnen. 

Hoe werkt de Flitsmeister Pickup?

Gebruikers melden zich aan als bezorger, winkeliers geven aan dat ze een pakket af te leveren hebben, bezorgers in de buurt krijgen een melding en kunnen het pakket in de winkel ophalen om die bij de klant te bezorgen. Is het pakket bezorgd, dan kan de bezorger een betaalverzoek aan Flitsmeister sturen. 

Voor afstanden tot 10 kilometer verdienen bezorgers 5 euro, tussen de 10 en 20 kilometer is dat 7,50 euro en voor tussen de 20 en 30 kilometer wordt 10 euro betaald. Aan het Algemeen Dagblad heeft CEO Jorn de Vries laten weten dat binnen 24 uur al tienduizend gebruikers zich hebben aangemeld als bezorger, plus 250 winkels.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven