Corona

Logistieke bedrijven moeten alle zeilen bijzetten om hun distributiecentrum aan te passen aan het nieuwe normaal. Er worden extra hygiënemaatregelen genomen, er worden maskers gedragen en personeel houdt anderhalve meter afstand tot elkaar. Maar ook moeten de ruimtes vaker schoongemaakt worden. 

Het bedrijf First Class Zollservice uit de Duitse deelstaat Hessen komt daarom nu met de FCD-19, een echte ‘coronakiller’. Het systeem zorgt er namelijk voor dat alle oppervlakken en hoekjes in bijvoorbeeld magazijnen worden gedesinfecteerd. 

Schoorsteen en desinfectiemiddel

Hoe werkt het? Voor gebruik moet een soort kleine ‘schoorsteen’ en een vijf liter container met desinfectiemiddel op het apparaat worden geplaatst. De FCD-19 is ongeveer net zo groot als een normale stofzuiger en kan zowel via het lichtnet als op batterijen worden gebruikt.

https://www.instagram.com/p/CCYcluziRE6/

Alle hoeken en gaatjes

Een druk op de knop is voldoende om het systeem te starten en het vernevelingsproces (met waterstofperoxide) wordt volledig automatisch gestuurd. Uiteindelijk elimineert de FCD-19 volgens First Class Zollservice virussen, ziektekiemen en schimmels in alle hoeken en gaatjes en ook tussen spleten en scheuren en op tapijt. 

XL-dc is in 20 minuten schoon

Voor panden tot circa 40 vierkante meter duurt het schoonmaken ongeveer 20 minuten. 

“De FCD-19 maakt desinfecteren van ruimtes een fluitje van een cent”, aldus algemeen directeur Holger Hille. “Onafhankelijke tests hebben bevestigd dat ons systeem een ​​kiemreductiepercentage van 99,9 procent haalt.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven