Corona

Steeds meer bedrijven passen hun processen aan om de hygiënemaatregelen in het dc in acht te nemen en om mensen 1,5 meter afstand tot elkaar te laten houden. De coronacrisis is daarmee lang niet altijd een bedreiging, maar soms ook een ‘kans’, zegt Alexander Bünz. 

Bünz is de directeur van het Duitse bedrijf Expresso en levert onder meer handmatige transportmiddelen, aangedreven hef-, handling- en transportsystemen en bagagetrolleysystemen. Steeds meer bedrijven doen een beroep op deze transportmiddelen omdat die het contactloos verplaatsen van artikelen vergemakkelijken. 

Met name de ‘lift2move’ en de ‘BalanceLift’ zijn in trek. Deze transportmiddelen helpen om producten, componenten, halffabrikaten en containers contactloos te verplaatsen. Werk je met deze systemen, dan hoef je niet meer te dicht bij een collega te komen, belooft Expresso.

De ‘lift2move’ is een handtransportwagen met een elektrisch verstelbare hefmast. De instapversie ‘BASIC’ en de onlangs gelanceerde ‘SELECTIVE’ zijn relatief goedkoop en snel leverbaar, zegt Bünz. De BalanceLift is ideaal voor situaties waarin kortere afstanden moeten worden afgelegd. Dit systeem is erg geschikt om grote en zware objecten, bijvoorbeeld containers, te verplaatsen en is verkrijgbaar in pneumatische en elektrische uitvoering. 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven