Corona

Het coronavirus heeft de operatie van Active Ants flink op zijn kop gezet. De bestellingen vliegen de deur uit en daarom heeft het fulfilmentbedrijf zijn personeelsbestand met 40 procent uitgebreid. 

Met name bakspullen en voedingssupplementen zijn in trek, vertelt ondernemer Jeroen Dekker aan LogistiekProfs. “Het is een beetje ontploft. Soms is het zoveel dat we het niet dezelfde dag de deur uit krijgen.”

1,5 meter afstand

ActiveAnts heeft veel nieuw personeel moeten aannemen om aan de vraag te voldoen. Die orderpickers, heftruckchauffeurs en andere medewerkers moeten van het RIVM wel afstand tot elkaar bewaren: anderhalve meter om precies te zijn. 

Mobiele plaat

ActiveAnts zet een verrijdbare inwerktrolley in om mensen in te werken. “Nu staat er een mobiele plaat tussen het personeel. Net als bij de kassa’s in supermarkten. Dat werkt heel goed”, aldus Dekker van Active Ants. 

Active Ants heeft inmiddels zes inwerktrolleys opgetuigd. Coolblue en Wehkamp hebben inmiddels ook al een ‘bouwtekening’ opgevraagd bij Active Ants, aldus Dekker.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven