Ga naar hoofdinhoud

Corona zet streep door vakbeurs ICT & Logistiek 2020


ICT & Logistiek gaat dit jaar niet door. Als gevolg van de coronamaatregelen was de vijftiende editie van de vakbeurs voor beslissers en andere professionals in ICT en logistiek eerder al uitgesteld naar een latere datum in november 2020.

Veel beursexposanten kunnen als gevolg van coronamaatregelen echter niet garanderen dat zij op de beurs aanwezig kunnen zijn. De beursorganisatie heeft daarom besloten de aandacht te verleggen naar ICT & Logistiek 2021, die van 10 tot 11 november 2021 in Jaarbeurs gaat plaatsvinden. Vorig jaar trok de beurs ruim 5.000 bezoekers.

Geen garanties

Ivo Meertens van ICT & Logistiek: “We hebben er met zijn allen – klanten, exposanten, medewerkers – al veel werk in gestoken om ICT & Logistiek in deze coronatijd voor elkaar te krijgen. Maar we kunnen op dit moment niet voldoende garanderen dat we een compleet aanbod op de beurs kunnen laten zien.”

“Met pijn in het hart hebben we daarom moeten beslissen deze editie af te gelasten. Met onze partners gaan we ons nu richten op de voorbereidingen van de volgende editie in 2021.”

Neem een kijkje op ons YouTube-kanaal om onze videoverslagen te bekijken van ICT & Logistiek 2019.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven