China hakt knoop door en cancelt grote logistieke vakbeurs • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

China hakt knoop door en cancelt grote logistieke vakbeurs


De Chinese variant van de LogiMAT 2020 gaat niet door. De logistieke vakbeurs stond op het programma voor juni 2020 in Shanghai, maar vanwege het coronavirus heeft de beursorganisatie ervoor gekozen om het evenement uit te stellen. 

De organisatie heeft geen nieuwe datum geprikt. Daarvoor is het nog te onzeker hoe het coronavirus zich ontwikkelt en dus hoe groot de risico’s zouden zijn voor exposanten en bezoekers van de LogiMAT 2020.

LogiMAT werd in 2014 voor het eerst gehouden in China. In de eerste vier jaar werd de beurs georganiseerd in Nanjing en in 2019 was Shanghai het podium. In april 2019 kwamen er meer dan 25.000 bezoekers af op de LogiMAT China. 

“Wij zijn van mening dat uitstel tot volgend jaar in het belang is van iedereen”, zegt woordvoerder Larry Chen. Peter Kazander voegt toe: “We hebben deze beslissing genomen omdat we weten dat bedrijven en bezoekers enorme inspanningen leveren om tentoonstellingen te plannen. Onze exposanten maken moeilijke tijden door en we hopen dat het op tijd delen van deze informatie alle deelnemers kan helpen.”

De LogiMAT China in 2021 wordt van 16 tot 18 juni gehouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven