Bleckmann sleept opdracht binnen voor logistiek mondkapjes • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Bleckmann sleept opdracht binnen voor logistiek mondkapjes


Masks For Belgium heeft Bleckmann uitgekozen om zijn logistieke proces in goede banen te leiden. Zowel B2C- als B2B-klanten kunnen dozen van 50 mondmaskers bestellen waarbij Bleckmann zal proberen te zorgen voor levering binnen twee werkdagen.

Waar in februari, maart en april mondmaskers nog schaars waren door de grote vraag ernaar als gevolg van het snel verspreidende Covid-19-virus, is dit niet langer het geval. Door het opzetten van nieuwe productiefaciliteiten neemt de productie ervan in rap tempo toe. Masks for Belgium biedt iedereen, van consumenten tot bedrijven, de mogelijkheid om online gemeenschapsmaskers te bestellen. Daarnaast doneert de organisatie 1 euro aan Belgische zorginstellingen voor elke bestelde doos.

Beproefde oplossingen

Bleckmann is gespecialiseerd in het bedienen van de marktsegmenten voor mode- en lifestylemerken waarin timing en flexibiliteit essentieel zijn. Masks for Belgium garandeert zijn klanten een snelle levering: een bestelling die voor 15.00 uur is geplaatst wordt binnen twee werkdagen in België bezorgd. Om deze belofte waar te maken, past Bleckmann beproefde pick-and-pack oplossingen voor mode- en lifestyleproducten toe. 

Kwaliteitsmaskers

Masks for Belgium produceert kwalitatief hoogwaardige drielaagse mondmaskers, licht van gewicht, comfortabel, hypoallergeen en gemakkelijk om door te ademen. De mondkapjes worden geleverd in de kleur blauw en hebben een hoge deeltjesfiltratie efficiëntie van minstens 95% BFE. De buitenlaag is van niet-geweven stof en het materiaal van de binnenlaag van een gesmolten geblazen stof. De mondmaskers hebben een afmeting van 175 mm (breedte) bij 95 mm (hoogte).

Operatie in volle gang

Bleckmanns e-fulfilment-werkzaamheden voor Masks for Belgium zijn in volle gang. Philippe Desmedt, Sales Manager bij Bleckmann: “We zijn verheugd Masks for Belgium te ondersteunen met onze e-fulfilment-expertise. Samen kunnen we een bijdrage leveren aan de bestrijding van de verspreiding van corona.”

Masks for Belgium vult aan: “Dankzij de samenwerking met Bleckmann kunnen we onze klanten de beste prijs/kwaliteitverhouding bieden. Met haar high-performance logistieke systeem draagt Bleckmann bij aan onze productieketen door het elimineren van tussenpersonen in het transport tussen fabriek en eindgebruiker.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven