Corona

De anderhalvemeterafstandsregel geldt ook voor horeca. Op terrassen, in restaurants en cafés moeten gasten afstand tot elkaar bewaren en ook het personeel doet er alles aan om zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM. 

Horecapersoneel mag zijn werk officieel uitoefenen binnen de anderhalve meter wanneer gasten reeds aan tafel zitten en een gezondheidscheck hebben doorlopen. Bij Libre’s Eeterij – Cafe Libre in het Noord-Brabantse Mill en Sint Hubert neemt men echter het zekere voor het onzekere. 

Het bruine café deelt op Facebook een video waarin te zien is hoe een klant een biertje bestelt en krijgt uitgeserveerd. Na het tappen wordt het glas op een minipallet gezet waarna een heftruck in miniatuurversie de pallet over de toog naar de vrouw rijdt en de Cornet op de juiste hoogte presenteert.

“Alstublieft mevrouw.”

“Proost allemaal!”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven