Bedrijfsgegevens

Logisnext Netherlands

Bezoekadres
IJzersteden 28 / 7547 TB / Enschede
Fleminglaan 5 / 2289 CP / Rijswijk


Tel: 088 205 30 00

Beschrijving

Logisnex Netherlands biedt de perfecte mix voor uw intern transport: van hef- en magazijntrucks, AGV tot magazijnstellingen, veiligheidsproducten en trainingen.
De hieraan gekoppelde analyses en adviezen dragen bij aan een, voor uw bedrijf, perfect afgestemd en optimaal renderend intern transport. Hierbij neemt Logisnext Netherlands de zorg voor het beheer van het intern transport waarbij de Total Cost of Operations bepalend zijn. U wordt geadviseerd en geïnformeerd over het beheer zodat bedrijfsactiviteiten optimaal worden benut en ingevuld.

Binnen onze koop en lease constructies bieden wij diverse mogelijkheden, als totaalpakket maar ook als los component, zodat er op maat gesneden afspraken gemaakt worden over het beheer van intern transport machines. Componenten zijn: individuele financieringsmodellen, onderhoud en service contracten, inrichting van het magazijn, fleetmanagement, chauffeurs- en veiligheidsopleidingen, alsmede de verkoop van occasions.

Kostenbesparend en klantgericht denken hebben geleid tot betrouwbare oplossingen op het gebied van intern transportmachines en opslagsystemen.

Logisnext Netherlands B.V. is een lokale dochteronderneming, 100% eigendom van Mitsubishi Logisnext Europe (MLE). Het is een zelfstandig bedrijf verantwoordelijk voor de verkoop- en service en heeft als doelstelling om haar leiderspositie als leverancier van oplossingen voor intern transport materieel en logistiek verder te verstevigen.

UniCarriers is in 2011 ontstaan na de fusie van Nissan Forklift, TCM en Atlet. Sinds 2017 maakt UniCarriers Corporation deel uit van de huidige Mitsubishi Logisnext Group, gevestigd in Kyoto, Japan. Sinds april 2020 heeft UniCarriers Europe haar activiteiten geïntegreerd in de MLE-organisatie. De groep ontwerpt, produceert, verkoopt en distribueert een uitgebreid assortiment innovatieve en hoogwaardige verbrandings- en elektrische heftrucks, magazijntrucks en automatisch geleide voertuigen (AGV's). De veelzijdige klantgerichte intern transportoplossingen worden geproduceerd in productiefaciliteiten in Zweden, Spanje, Japan, China en de VS.

Nieuws over dit bedrijf

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven