Bedrijfsgegevens

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V.

Bezoekadres
Solingenstraat
41 Deventer

Postadres
Postbus 99
7400 AB Deventer


Tel: 0570622944
Fax: 0570622944

Beschrijving

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV, gevestigd in Deventer, is onderdeel van de bekuplast Group te Ringe (D) en houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en distributie van kunststof ladingdragers. Wij bieden u meer dan 55 jaar ervaring in het toepassen van o.a. kunststof bakken, pallets en palletboxen. Zowel binnen de food als de non-food branche heeft Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV een goede reputatie als totaalleverancier van kunststof ladingdragers en bieden wij Logistieke oplossingen in kunststof.

Direct van de producent
Wij hebben een breed en kwalitatief assortiment dat voor een groot deel door onze eigen R&D is ontwikkeld en in onze fabriek is geproduceerd. Dichter bij de bron kopen kan dus niet.

Hoogste kwaliteit
Ons machinepark is modern uitgerust volgens de laatste stand der techniek met een hoge automatiseringsgraad. Betrouwbaarheid is ons credo. Ons machinepark bestaat uit 29 spuitgietmachines tot een sluitkracht tot 1.100 ton en 3 palletmachines tot een sluitkracht tot 3.000 ton. De kwaliteit van de producten wordt nageleefd volgens DIN en ISO 9001:2000 normen.
Daarbij voldoen onze producten aan de Europese wetgeving (kaderverordening 1935/2004/EG). Bij diverse producten is ook nog een Verklaring van Overeenstemming Levensmiddelen vereist (verordening 10/2011/EG). Indien van toepassing wordt hiervan een certificaat meegeleverd.

Deskundig advies
Onze toegewijde branche- en productspecialisten zijn geruime tijd actief in uw branche en kunnen u van waardevolle informatie en advies voorzien voor het optimale gebruik van het juiste product. Onze klant staat hierbij centraal, of dit nu een standaard product betreft uit onze brede kwalitatieve assortiment, of juist een klant specifieke wens. Bel, e-mail of chat met onze medewerkers voor direct advies. Indien gewenst kunt gebruik maken van onze 24-uurs adviesservice, waarbij onze productspecialist binnen één werkdag uw locatie bezoekt.

Ruime keus
U heeft bij ons de keus uit een breed assortiment dat is ontstaan door de jarenlange wensen en waardering van onze klanten. Wij bieden u tot ruim 20.000m² voor u geselecteerde voorraden. De voorraden worden automatisch gescreend op omloopsnelheden en vraag vanuit de markt.

Bereikbaarheid
Telefoon: op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via +31(0)570-622 944
E-mail: sales@schiphorstbv.nl
Online: via de chat op www.schiphorstbv.nl op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur

Trefwoorden

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven