Ga naar hoofdinhoud

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V.

Logistiek draait om efficiëntie. Nu en in de toekomst. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling, productie en distributie van kunststof bakken, trays, pallets en palletboxen.

Kunststof ladingdragers staan voor duurzaamheid. Ze zijn hygiënisch in gebruik, gemakkelijk te onderhouden, gaan tot tientallen jaren mee en zijn 100% recyclebaar. Iedere branche heeft daarin zijn eigen wensen en behoeften. Dat weten wij als geen ander. Schiphorst, onderdeel van de bekuplast Groep te Ringe (D), staat voor ruim 60 jaar kennis en ervaring in het ontwikkelen en leveren van kunststof bakken, pallets en palletboxen en aanverwante artikelen. We zijn als totaalleverancier actief in zowel de food als de non-foodsector, waardoor we vrijwel elk bedrijf een logistieke oplossing in kunststof kunnen bieden.

Naast een breed standaard assortiment beschikt Schiphorst over een eigen Research and Development-afdeling die samen met u een uniek product kunnen creëren. Van een standaard ladingdrager met kleine aanpassingen tot een op maat gemaakte ladingdrager voor uw specifieke material handling systeem. Onze tientallen spuitgietmachines maken kwaliteitsproducten die voldoen aan DIN en ISO 9001:2000 normen.

Onze toegewijde branche- en productspecialisten zijn geruime tijd actief in uw branche en kunnen u van waardevolle informatie en advies voorzien voor het optimale gebruik van het juiste product. Onze klant staat hierbij centraal, of dit nu een standaard product betreft uit onze brede kwalitatieve assortiment, of juist een klantspecifieke wens. Bel of e-mail met onze medewerkers voor direct advies! Indien gewenst kunt gebruik maken van onze 24-uurs adviesservice, waarbij onze productspecialist binnen één werkdag uw locatie bezoekt.

Bezoekadres

Solingenstraat
41 Deventer
Nederland

Postadres

Postbus 99
7400 AB Deventer
Nederland

Telefoonnummer
0570622944

Faxnummer
0570622944

E-mailadres
sales@schiphorstbv.nl

Website
https://www.schiphorstbv.nl

Producten
x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven