Ga naar hoofdinhoud

De Koningh Coding & Labeling BV

Altijd optimaal coderen en etiketteren
De Koningh Coding & Labeling is de grootste onafhankelijke organisatie op het gebied van coderen, etiketteren en inspectie. Wij verkopen systemen om producten en verpakkingen te voorzien van productidentificatie op consumentenverpakkingen, distributieverpakkingen en industriële toepassingen. U kunt denken aan barcodes, tijdcoderingen, teksten, logo’s, grafische voorstellingen of bijvoorbeeld identificatienummers op auto-onderdelen of kabels. Daarnaast is De Koningh ook specialist in weeg-prijs-etiketteren en controle & inspectie.

Service
Om codeerprinters en labelling machines altijd optimaal te laten presteren, hebben deze systemen goede service en het juiste onderhoud nodig. Ons serviceteam van ruim 25 professionals is verdeeld over heel Nederland, waardoor zij altijd snel ter plaatse zijn. De combinatie van snelheid, kennis en grote voorraad maakt onze service uniek in Nederland.

Advies op maat
Met ruim 50 jaar ervaring en een team van ruim 60 mensen zijn wij altijd gericht op persoonlijk contact en advies op maat. Zodoende krijgt u gegarandeerd de beste codeer- en etiketteeroplossing waar u jarenlang profijt van heeft.

Bezoekadres

Geograaf 8
6921 EW Duiven
Nederland

Postadres

Postbus 137
6920 AC Duiven
Nederland

Telefoonnummer
026 - 741 00 00

Faxnummer
026 - 741 00 99

E-mailadres
info@dekoningh.nl

Website
https://dekoningh.nl

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven