Ga naar hoofdinhoud

Contimeta Transportverpakking

Contimeta is sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken circa 100 medewerkers.

Doordat Contimeta een breed assortiment aan buitenlandse machineproducenten vertegenwoordigt is zij in staat om een passende oplossing te vinden bij transportverpakkingsvraagstukken rond foliewikkelen, omsnoeren, krimpen en dozen sluiten.

Contimeta is een systeemleverancier. Dat wil zeggen dat de geboden oplossing vaak de levering betreft van zowel machine, verbruiksmaterialen als service. De relatie tussen Contimeta en haar klanten is dan ook in de regel zeer langdurig.

Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Contimeta de beschikking over een grote voorraad verpakkingsmachines en verbruiksmaterialen. Deze worden vanuit ons centraal magazijn uitgeleverd. De uitgebreide servicedienst bestaat uit circa 25 ervaren medewerkers. De buitendienst monteurs vertrekken vanuit hun huis direct naar de klant om korte aanrijtijden te bewerkstelligen.

Sinds 2004 is de vraag naar de diensten van Contimeta sterk toegenomen. De omvang van de onderneming is in die periode navenant gegroeid. Contimeta groeit nog steeds.

Bezoekadres

Savannahweg 15
3542 AW Utrecht

Postadres

Postbus 40200
3504 AA Utrecht

Telefoonnummer
030-2484848

E-mailadres
info@contimeta.com

Website
https://www.contimeta.com

Nieuws van dit bedrijf

Dozensluiter van Contimeta

De 3M BD halfautomatische dozensluiter van Contimeta is een dozensluiter met handmatige hoogte instelling. Deze is geschikt voor bedrijven waar…

Contimeta wikkelt zuinig op Macropak 2014

De Rotoplat 508 PDS van Contimeta is een industriële, semi-automatische draaitafel foliewikkelaar met voorrekunit die de folie oprekt tot 300%. De…

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven