‘Zero Walk’-fulfilment: GreyOrange en Tompkins slaan handen ineen • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

‘Zero Walk’-fulfilment: GreyOrange en Tompkins slaan handen ineen


GreyOrange en Tompkins Robotics werken samen aan een logistieke oplossing aan om picksnelheden te kunnen bereiken van meer dan 500 tot 1000 eenheden per uur. 

Twee robots

De oplossing gaat gebruikmaken van het goods-to-man-systeem (‘Ranger’) van de Amerikaanse magazijninrichter GreyOrange om rekken met inhoud naar een werknemer te brengen. Vervolgens pickt de magazijnmedewerker de items en plaatst die op een t-Sort-robot van het eveneens Amerikaanse Tompkins Robotics

Hogere productiviteit

De t-Sort sorteert de items zodat ze bij andere onderdelen van dezelfde order komen te liggen. Hierdoor kan de orderpicker op één plaats blijven staan, vandaar dat GreyOrange en Tompkins Robotics spreken over een ‘Zero Walk’-oplossing.

“Al het geloop zal worden geëlimineerd, dus de grote productiviteitsstijging komt van die ‘zero walk’ vandaan, zoals wij het hebben genoemd”, aldus Mike Futch van Tompkins Robotics. “Maar het geeft je ook de kans om een veel grotere batch te doen dan je traditioneel zou doen met een goods-to-man-systeem.”

Jacht op klanten

GreyOrange en Tompkins richten zich met hun oplossing op de grotere e-comm-merken. De oplossing is klaar en er wordt concreet gesproken met twee klanten, maar op dit moment is hij nog nergens op een werkvloer actief. 

Bekijk hier een video van het goods-to-man-systeem (‘Ranger’) van GreyOrange.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven