Zalando verdrievoudigt aantal Toru robots in zijn warehouses • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Zalando verdrievoudigt aantal Toru robots in zijn warehouses


Zalando breidt zijn robotvloot uit met extra Toru robots van Magazino. De bestelling van de e-commercereus Magazino is de grootste order in de geschiedenis van het bedrijf.

Zalando is geen onbekende met de Toru robots van Magazino. Bestelde de e-commercereus vorig jaar nog 20 stuks, nu komen er daar 57 bij. Zalando plaatst daar mee de grootste order ooit in het geschiedenis van Magazino.

Mens en robot

Mens en robot die samen werken. Fiege doet het al jaren met succes, Ook Zalando is overtuigd. Zalando gebruikt al sinds een par jaar 28 robots van de het bedrijf uit München en met de nieuwe order staat de teller op 85.

Zalando fulfilment centra

De mobiele pickrobots zullen worden ingezet in de logistieke centra van Zalando in Lahr, Erfurt en Verona (Italië). Ze ondersteunen het picken van online bestelde schoenen en hun voorziening voor sortering en verpakking.

Schoenendozen picken

Marcus Daute, Director of Logistics Product & Strategy bij Zalando SE, zegt: “Magazino heeft al bewezen dat zijn mobiele pickrobots onze logistieke processen in Lahr enorm ondersteunen. Ze zijn zes dagen per week in 3-ploegendienst in gebruik en dekken zo de basislast bij schoenendoospicking. De huidige uitbreiding van de robotvloot ontlast niet alleen onze collega’s, maar zorgt er ook voor dat we onze klanten ook in de toekomst zo goed mogelijk van dienst kunnen blijven.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven