Weer een financiële klapper voor Locus Robotics • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Weer een financiële klapper voor Locus Robotics


Locus Robotics heeft opnieuw miljoenen groeigeld binnengehaald. De kapitaalinjectie moet het robotbedrijf nog harder laten groeien; ook in Europa waar het forse plannen heeft.

Robots in magazijnen rukken hard op. En Locus Robotics is een van de bedrijven die hard meegroeit. Zo bestelde Geodis recent nog 1000 Locus bots. Fashion retailer CBR, bekend van de merken als Street One en Cecil heeft 100 AMR’s besteld van het robotbedrijf.

Groei robots

Snel toenemende e-commerce in combinatie met aanhoudende personeelsschaarste en -kosten zijn de belangrijkste redenen achter de explosieve toename van robots in magazijnen. Locus Robotics , dat de grootste wil zijn in Europa, wil de groei de baas blijven en de 117 miljoen dollar kapitaalinjectie helpt het bedrijf dat te realiseren.

Eerder dit jaar henglde Locus Robotics verdeeld over twee investeringsrondes al 200 miljoen dollar binnen. De totale financiering van Locus bedraagt ​​nu meer dan $ 400 miljoen. Door de laatste ronde wordt Locus op bijna  2 miljard dollar gewaardeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven