Warehouse managers willen meer automatiseren met meer geld • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Warehouse managers willen meer automatiseren met meer geld


De drang tot automatisering in het warehouse neemt fors toe. Gelijktijdig hebben warehouse managers meer geld over voor de noodzakelijke investeringen.

De groei van e-commerce, personeelstekort en toenemende supply chain issues. Dit zijn de drie belangrijkste redenen waarom steeds meer warehouse managers hun warehouse willen automatiseren. Gelijktijdig met de noodzaak stijgt het budget dat ze er voor over hebben.

Drang tot automatisering

Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van MMH.com. Het is “go-time” voor investeringen in magazijnautomatisering, vatten de onderzoekers de uitkomsten samen.

“Het is het nieuwe landschap”, zegt Norm Saenz, directeur en partner van St. Onge, een supply chain engineering- en adviesbureau en onderzoekspartner voor dit project. “Ze realiseren zich dat er meer automatisering in hun faciliteiten moet komen om de doorvoervereisten te ondersteunen en het gebrek aan voldoende personeel te compenseren om processen handmatig uit te voeren, dus we zien meer automatisering.”

De gemiddelde verwachte uitgaven aan material handling-systemen en aanverwante technologie voor 2022 komt uit op $ 459.316, ruim boven de gemiddelde verwachte uitgaven van vorig jaar van $ 306.990.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven