Verpakkingsbeurs ‘in één woord geweldig’ • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Verpakkingsbeurs ‘in één woord geweldig’


De beurs Empack en Logistics & Automation, vorige week in Brabanthallen in Den Bosch, is een daverend succes geworden.

“In één woord geweldig. Het is voorbij gevlogen en we kijken met trots terug op weer een fysieke editie sinds lange tijd’’, zegt Rowdy van den Nieuwenhuizen van Easyfairs. “Het geluid van draaiende machines en het geroezemoes zullen bij velen als muziek in de oren hebben geklonken. We hebben ontzettend genoten van het enthousiasme en optimisme van zowel bezoekers, partners als exposanten, velen van hen hebben de beursvloer met een grote glimlach verlaten.’’

Even wennen

De verpakkingsbeurs vond voor het eerst plaats in het najaar, de symbolische aftrap van het nieuwe beursseizoen van 2021 in Nederland. Normaal gesproken vinden de edities plaats in het voorjaar. Van den Nieuwenhuizen: “Dit jaar waren alle ogen op ons gericht, omdat iedereen razend benieuwd was hoe een van de eerste B2B-vakbeurzen in Nederland zou gaan verlopen. Na zo’n lange pauze is het weer even wennen en aftasten, maar op veel vlakken liep het soms nog beter dan we normaal gewend zijn.”

Topsprekers

Naast een beursvloer met ruim 250 exposanten, die groots hadden uitgepakt, waren er kennissessies. Daar was volop aandacht voor onder meer CO₂ reductie, voedselveiligheid, kunststof verpakkingen, ontwikkelingen omtrent de nieuwe SUP-richtlijn en recycling. Met sprekers van Heineken, Albert Heijn, McDonald’s, Next Level Development, Technische Universiteit Eindhoven en Slimstock waren de sessies veelal tot de laatste stoel bezet, aldus Easyfairs.

Terugkijken?

De presentaties en opgenomen livesessies zijn vanaf komende week te vinden op www.empack.nl.

Op naar de volgende

Editie 2022 van Empack en Logistics & Automation vind plaats op 5, 6 en 7 april in Evenementenhal Gorinchem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven