Ga naar hoofdinhoud

Toekomst industriële goederenverplaatsing op WoMH


Op de World of Material Handling  (WoMH) is vanaf 9 mei tweeënhalve week lang de toekomst van de industriële goederenverplaatsing te zien. Dat zegt organisator Linde Material Handling uit het Duitse Offenbach. Onder het motto ‘Linked Perspectives’ ligt de focus dit jaar op grote toekomst thema’s als netwerken, automatisering, maatwerk en energiesystemen.

Linde heeft voor haar bezoekers, op 12.000 vierkante meter, meerdere experience- en informatiezones ingericht met diverse soorten presentaties. De tentoonstellingsruimten, 3D-mediashows, expertdiscussies, productdemonstraties en experiencezones zorgen voor een gevarieerd programma. De tentoonstellingen worden tijdens rondleidingen nader toegelicht en kunnen ook zelfstandig worden bezocht.

Nieuwe producten

Tijdens het evenement zijn de nieuwste producten, technologieën, diensten en softwarepakketten te zien, samen met een uitgebreide reeks innovaties en nieuwe producten die binnenkort op de markt komen – zoals de elektrische “Linde Roadster” heftruck.  Door de A-stijl en dakspijlen weg te halen,  krijgt de bestuurder een breed panoramabeeld van zijn omgeving.

Een groot aantal toeleveranciers verzorgt ook eigen tentoonstellingen en presentaties, zodat aangrenzende productgebieden en technologieterreinen ook vertegenwoordigd zijn en er een grotere meerwaarde is voor de bezoeker.

Industrie 4.0

Bovendien werpt Linde op de WoMH een blik op de nabije en de verre toekomst van industriële goederenverplaatsing en kijkt zij naar de ontwikkelingen in het kader van Industrie 4.0 en het Internet of Things. In een virtuele 3D-ervaringsstudie laat Linde zien hoe een industriële truck er in de toekomst uit zou kunnen zien en welke eigenschappen deze dan zou kunnen hebben.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven