Ga naar hoofdinhoud

Stow Robotics wordt Movu Robotics


Stellingfabrikant Stow heeft zijn robotdivisie een nieuwe naam meegegeven: Movu Robotics. Deze robotleverancier wil met een breed gamma aan eenvoudig implementeerbare en schaalbare oplossingen automatisering binnen handbereik van kleine magazijnen brengen.

Stow Robotics, dat in 2022 nog iFollow overnam, is niet meer. Dat wil zeggen de naam bestaat niet meer. De nieuwe naam luidt Movu Robotics. Met de nieuwe naam denkt Stow zijn stellingdivisie en robotdivisie separaat beter te kunnen positioneren in de markt.

Jos de Vuyst, ceo Stow Group: “Wij wilden dit hightechbedrijf loskoppelen van de naam van het moederbederijf. Stow geniet grote naamsbekendheid als producent van magazijnstellingen. Movu Robotics heeft een totaal andere waardepropositie. Met een andere merknaam kan dit bedrijf zich beter profileren.”

Stefan Pieters, heeft als ceo leiding over Movu Robotics. “We zullen een versnelling zien in de ontwikkeling van nieuwe producten. Volgend jaar brengen we bijvoorbeeld een nieuwe, unieke shuttle op de markt. Die zal volgens een totaal ander concept werken dan onze bestaande shuttles voor bakkenopslagsystemen.”

Lees binnenkort het hele artikel. Nog geen abonnee? Voor €3,62 per maand kan het al

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven