Ga naar hoofdinhoud

Specialisten in automatisering bundelen krachten


Een van de toonaangevende Nederlandse aanbieders van automatisering van warehousing en logistieke processen, TBWB, en de leverancier van oplossingen voor automatisch orderverzamelen en digitale toepassingen, BD Rowa, blijven samenwerken. De twee bedrijven hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Het doel van deze samenwerking is om klanten in de intralogistieke en industriële sector een totaaloplossing te bieden waarmee ze vandaag al kunnen beginnen met de voorbereiding op toekomstige processen.

Momenteel zien we in verschillende industrieën behoefte aan intralogistieke oplossingen voor automatische opslag en het verwerken van kleine en/of soortgelijke pakketten voor orderpicking”, zegt Dirk Bockelmann, Global Commercial Director bij BD Rowa.”In deze situatie verwachten klanten van leveranciers dat zij hun behoeften en de markt begrijpen en daarnaast een slimme oplossing voor hen hebben. Met TBWB hebben we een sterke partner aan onze zijde waarmee we klanten in de intralogistieke sector precies de juiste totaaloplossing voor hun behoeften kunnen bieden.”

De basis voor de succesvolle samenwerking tussen TBWB en BD Rowa is gelegd met het eerste project dat in 2019 succesvol is uitgevoerd. Uit dit project kwam naar voren dat veel bedrijven in de intralogistieke sector niet langer op zoek zijn naar een oplossing voor snel of middelzwaar items of automatisering van langzaam bewegende items. “Onze klanten vragen specifiek om procesoptimalisatie”, zegt Dirk Bockelmann.

Door een samenwerkingsovereenkomst tot 2024 te sluiten, hebben de twee bedrijven besloten om samen te werken om intralogistieke bedrijven over de hele wereld te helpen hun processen te optimaliseren en zo de operaties tussen groothandel, detailhandel en klanten nog soepeler, sneller en veiliger te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven