Seko Logistics robotiseert zijn warehouses met ‘snelste pickrobot ter wereld’ • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Seko Logistics robotiseert zijn warehouses met ‘snelste pickrobot ter wereld’


Seko gaat een strategisch partnerschap aan met GreyOrange. De samenwerking met de robotspecialist moeten de distributiecentra van de logistieke dienstverlener efficiënter maken.

Logistieke dienstverleners omarmen volop robots. Recent nog ging GXO in zee met Locus Robotics. Ook Seko staat niet stil. Het bedrijf kiest voor de Ranger Assist van GreyOrange, volgens eigen zeggen de snelste pickrobot die er bestaat.  GreyOrange zal samenwerken met Fetch Robotics van Zebra om de Ranger Assist-bots te leveren.

Robots moeten warehouses verbeteren

De samenwerking met de Indiase robotspecialist behelst een vloot van GreyOrange’s Ranger Assist Bots en GreyMatter. De robots moeten het bedrijf in staat stellen om zowel de beschikbare capaciteit als de doorvoer in zijn magazijn te vergroten en tegelijkertijd de bedrijfskosten te verlagen.

Snelheid en flexibiliteit gevraagd

De robots orden in eerste instantie ingezet in Groot Brittannië. Paul Lockwood, Group Managing Director UK & I voor Seko: “In onze branche is het bouwen van een schaalbare logistieke oplossing om te voldoen aan de steeds veranderende vraagcycli, terwijl het beheersen van een toenemende kostenbasis, van cruciaal belang in ons klantenaanbod. Deze samenwerking met GreyOrange stelt onze fulfilmentcentra, te beginnen in het VK, in staat om die fluctuaties naadloos op te vangen en onze klanten in staat te stellen hun toeleveringsketens om te zetten in een concurrentiële differentiator. De AI-gestuurde software en automatisering van GreyOrange dient als een krachtig hulpmiddel om ervoor te zorgen dat we onze klanten altijd snelle e-commerceoplossingen leveren, ongeacht het seizoen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven