Ga naar hoofdinhoud

Rocrich (Jungheinrich en Logisnext) ziet levenslicht


Jungheinrich en Mitsubishi Logisnext Americas (Logisnext) hebben officieel Rocrich AGV Solutions (Rocrich) gelanceerd.

Jungheinrich en Logisnext kondigden medio juni Rocrich AGV Solutions (Rocrich) aan. De joint venture moet zorgen voor extra groei in de Noord-Amerikaanse markt en gemak voor de klant. Nu is de joint venture officieel een feit.

Agv’s en geautomatiseerde vorkheftrucks

Via Rocrich hebben klanten en industriële partners nu toegang tot mobiele automatisering en robotica oplossingen – van standaard tot speciale agv’s en geautomatiseerde vorkheftrucks. Brian Spradlin, president van Rocrich: “Dit benadrukt onze toewijding en drive om de material handling industrie opnieuw vorm te geven door middel van innovatieve mobiele automatiseringsoplossingen.”

Logistieke oplossingen

In lijn met Mitsubishi Logisnext Americas en Jungheinrich’s toewijding om de volgende generatie logistieke oplossingen te stimuleren, zal Rocrich zijn activiteiten vanaf deze maand opvoeren. Rocrich verwacht een aanzienlijke toename van het aantal werknemers in de verkoop, inbedrijfstelling, installatie en aftersales om het personeelsbestand verder uit te breiden en te voldoen aan de groeiende eisen van de operatie.

Rocrich is gevestigd in Mitsubishi Logisnext Americas hoofdkantoor in Houston, TX,. Rocrich’s activiteiten worden ook ondersteund door Mitsubishi Logisnext Americas’ dealernetwerk in de VS, Canada en Mexico.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven