Ga naar hoofdinhoud

Robots voor slipjes en bh’s: Hunkemöller doet het


Een constante en betrouwbare levering van slipjes, bh’s en andere ondermode. Hunkemöller wil dit realiseren door de inzet van Chinese robots en een  Chinese logistieke dienstverlener.

Werd de e-fulfilment tot vorig jaar in Osnabrück Duitsland verzorgd door Hellmann. Tegenwoordig is het een Chinese aangelegenheid. Hunkemöller heeft de fulfilment van zijn volledige e-commerceoperatie voor Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland  ondergebracht bij JD.com. Verdeeld over twee warehouses: Venray en Unna (Duitsland) worden de e-commercebestellingen nu verwerkt. In Venray wordt de Beneluxmarkt bediend en Frankrijk. In Unna worden de online bestellingen van Duitsland en de Alpenlanden afgehandeld.

Haipick robots

De grootste verandering qua warehousing is niet de locaties of de nieuwe dienstverlener, maar de handling. Handjes zijn ingeruild voor robots; zowel in Venray als in Unna waar Warehouse Totaal als eerste logistiek medium binnen mocht kijken. Hier maakt Hunkemöller gebruik van de ‘nieuwste generatie agv’s’, zoals Robin Visser, Omnichannel business development manager van Hunkemöller de mechanische orderpickers noemt. En dat is niets te veel gezegd, want de retailer maakt gebruik van de allernieuwste robot van Hai Robotics, de Haipick.

Lees binnenkort het hele artikel online of in het magazine. Vanaf €3,62 per maand kan het al

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven