Qimarox introduceert verticale transporteur voor AMR’s • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Qimarox introduceert verticale transporteur voor AMR’s


Qimarox introduceert een verticale transporteur voor automatisch geleide voertuigen (AGV’s) en autonome mobiele robots (AMR’s).

De Prorunner PR12. Zo heet de nieuwe loot aan de stam van Qimarox. De PR12 is geschikt om autonome mobiele robots te transporteren tussen verschillende verdiepingen. Niet onhandig nu robots worden ingezet op verschillende niveaus in het warehouse, zoals GXO dat doet.

De grote positioneernauwkeurigheid, stijfheid van de constructie en de mogelijkheid een tweede drager te monteren resulteren in een veilige en betrouwbare transportoplossing met hoge capaciteit, claimt het bedrijf.

Verschillende verdiepingsvloeren

 Autonome mobiele robots (AMR’s) zijn sterk in opkomst. Tot nu toe hadden AMR’s net als AGV’s echter één beperking: ze zijn lastig te verplaatsen tussen verschillende verdiepingsvloeren. De Prorunner PR12 van Qimarox brengt daarin verandering. De PR12 is een verticale transporteur die het bereik van AMR’s significant vergroot. Door robots met of zonder lading te verplaatsen tussen de verschillende verdiepingsvloeren kunnen bedrijven de inzetbaarheid en flexibiliteit verder vergroten.

24 meter

Het verticale bereik van de Prorunner PR12 is maximaal 24 meter. Dat betekent dat één machine met gemak drie, vier, vijf of nog meer verdiepingen kan bedienen. Ook voor producten De Prorunner PR12 kan niet alleen worden ingezet voor het transport van AMR’s en AGV’s, maar ook van producten en ladingdragers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven