Prijswinnend Exotec wil nu Duitse markt veroveren • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Prijswinnend Exotec wil nu Duitse markt veroveren


Het Franse ECOTEC Solutions heeft zijn eerste locatie in Duitsland geopend. Vanuit Bielefeld wil de leverancier van robotica-oplossingen Duitse partners ondersteunen bij de verkoop, installatie en onderhoud van de Skypod.

De Skypod is een systeem dat ervoor zorgt dat robots de juiste krat met producten uit een magazijn kunnen halen. Daarbij kunnen de robots in drie dimensies bewegen en stellages beklimmen om de juiste krant te kunnen pakken.

Voor deze oplossing won EXOTEC Solutions vorig jaar nog een prijs op de LogiMAT in Stuttgart. 

Het Franse e-commercebedrijf Cdisount was het eerste bedrijf dat in zee ging met het Skypod-systeem van de start-up, maar daar zijn inmiddels veel meer bedrijven bijgekomen, waaronder de Duitse intralogistiek specialist Klinkhamer. 

EXOTEC Solutions wil zich nu nog nadrukkelijker richten op de Duitse markt, vandaar de nieuwe locatie in Bielefeld. “De Duitse markt biedt enorme kansen voor onze producten. De verwachtingen over de kwaliteit en snelheid van logistieke diensten groeien voortdurend. Toonaangevende e-commercebedrijven bepalen de standaard en het is voor bedrijven essentieel om bij te blijven. Meer personeel alleen kan niet de oplossing zijn”, aldus Romain Moulin, CEO van EXOTEC. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven