Plus verkoopt vier distributiecentra • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Plus verkoopt vier distributiecentra


Blackstone heeft vier regionale distributiecentra gekocht van supermarktketen Plus. De verkoop is onderdeel van de logistieke reorganisatie die Plus doorvoert.

De vier distributiecentra die Plus verkoopt hebben een oppervlakte van circa 75.000 m². De vier distributiecentra staan in Haaksbergen, Hendrik-Ido-Ambacht, Ittervoort en Middenbeemster.

Zie ook
Nieuw DC voor PLUS: 44.000 m2 en volop automatisering

Geautomatiseerd dc

De verkoop van de dc’s was al bekend in 2017 toen de supermarktketen een grote logistieke reorganisatie aankondigde. Plus bouwt in Oss samen met Witron, dat ook het hypermoderne dc van Hoogvliet heeft ingericht, 1 centraal dc dat volledig wordt geautomatiseerd.

Nieuw dc in Oss

Dit dc dat bijna operationeel is, vervangt de vier warehouses die nu verkocht zijn aan Blackstone. Björn Bertrand, directeur vastgoed & ontwikkeling PLUS Retail: “We zijn erg blij met de recent afgeronde samenwerking met Blackstone. Zij stellen ons middels deze sale & lease back in staat om geleidelijk afscheid te nemen van de huidige distributiecentra en een efficiëntieslag te maken richting ons hypermoderne, duurzame nieuwe DC in Oss waar momenteel hard wordt gewerkt aan de mechanisatie.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven