Plus One Robotics en Tompkins gaan samenwerken • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Plus One Robotics en Tompkins gaan samenwerken


Plus One Robotics, een toonaangevende fabrikant van 3D- en AI-aangedreven vision-software, heeft een samenwerking aangekondigd met Tompkins Robotics, dat zich richt op robotisering en automatisering van distributie- en fulfilmentactiviteiten.

Samenwerkingen op het gebied van robotisering; recent nog de Jungheinrich Arculus deal. Nu verenigen (geen overname) Tompkins en Plus One Robotics de krachten. Het is de tweede samenwerkingsdeal van Plus One in een half jaar tijd.

Geautomatiseerde orderpickoplossing

De twee bedrijven werken samen om een ​​geautomatiseerde orderpickoplossing aan te bieden die Plus One Robotics 3D- en AI-software combineert met het Tompkins Robotics tSort-systeem, dat sinds 2021 ook samenwerkt met Grey Orange .

Gecombineerde technologieën

De samenwerking stelt Plus One’s software en Tompkins AMR’s in staat om geoptimaliseerde oplossingen te bieden voor grootschalige e-commerce fulfilment- en distributiecentra, aldus de bedrijven. De gecombineerde technologieën zijn flexibeler in het sorteren en classificeren van nieuwe pakketvormen en -types, waardoor de doorvoersnelheid wordt verhoogd en er minder uitvaltijd is, voegde de partners eraan toe.

“We zijn verheugd om de 3D- en AI-software van Plus One te combineren met de geavanceerde robots van Tompkins”, zegt Brent Barcey, VP Business Development voor Plus One Robotics. “Toeleveringsketens en magazijnen staan ​​nu meer dan ooit onder druk met hogere eisen voor snellere materiaalverwerking en de constante uitdaging van personeelstekorten. Deze samenwerking stelt ons in staat schaalbare oplossingen in te zetten voor klanten die op zoek zijn naar een aanzienlijke vermindering van bedrijfstijden en kosten.”

“De toetreding tot tSort met de inductierobots van Plus One is een huwelijk tussen twee innovatieve en geavanceerde robotica-oplossingen die eindklanten een versnelde en nauwkeurige sortering van pakketten en eenheden bieden”, voegt Mike Futch, President en CEO van Tompkins Robotics, toe. “Het gecombineerde systeem zorgt niet alleen voor meer flexibiliteit in magazijnen, maar ook in distributiecentra en het aanvullen van de voorraad in winkels.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven