Plus One Robotics en Locus Mobile Robots bundelen krachten voor gerobotiseerd picken • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Plus One Robotics en Locus Mobile Robots bundelen krachten voor gerobotiseerd picken


Plus One Robotics en Locus Robotics gaan samen werken. De samenwerking moet leiden tot een geautomatiseerd orderverzamelsysteem dat mobiele robots en pickarmen combineert.

De oprukkende e-commerce, veeleisende consument dat steeds sneller zijn pakketje wilt geleverd hebben en personeelstekorten staan aan de basis van de samenwerking tussen Plus One Robotics en Locus Mobile Robots, dat recent zijn Europese hoofdkantoor in Amsterdam opende.

3d pickarm

Het platformonafhankelijke systeem is ontworpen om de productiviteit in e-commerce fulfilmentcentra te helpen verbeteren. “Als je geavanceerde mobiliteit en snelle 3D-geleide pick-armen samenbrengt, is het eindresultaat een robuust systeem voor bedrijven die willen opschalen in lijn met de aanhoudende groei van e-commerce”, zegt Brent Barcey, vice-president business development bij Plus. “Locus heeft een trackrecord voor toonaangevende innovatie in de AMR [autonome mobiele robot]-ruimte, en we zijn verheugd om deze veelzijdige technologieën naar gedeelde klanten te brengen.”

Sneller en goedkoper

Locus Robotics claimt dat de samenwerkende AMR’s de productiviteit kunnen verdubbelen of verdrievoudigen zonder bestaande magazijnworkflows te verstoren. “Samen kunnen de technologieën van Plus One en Locus Robotics magazijnbeheerders een unieke oplossing bieden die hogere fulfilmentvolumes en lagere operationele kosten levert om efficiënt aan hun exploderende fulfilmentvolumes te voldoen”, zegt Rick Faulk, CEO van Locus Robotics. “Deze gezamenlijke samenwerking combineert onze unieke technologieën om toegevoegde waarde te leveren aan onze collectieve klanten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven