Plateauliften en rollenbaan: zo verhoogt H.Essers zijn efficiency • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Plateauliften en rollenbaan: zo verhoogt H.Essers zijn efficiency


H.Essers verzorgt logistieke activiteiten voor verschillende klanten. Om hun klanten optimaal te bedienen, optimaliseerden ze hun opslagcapaciteit in het verleden reeds met Storeganizers en 3 verticale plateauliften van Vanas. Om hun productiviteit verder te verhogen breidt Essers deze opstelling verder uit met 3 extra plateauliften en een rollenbaan met drop-to-lights van Vanas.

Essers koos ook deze keer voor drie Modula liften met een unieke externe dubbele afleg. Dankzij deze unieke optie wordt de tweede lade met goederen klaargezet terwijl de picker de goederen uit de eerste lade verzamelt. Dit resulteert in snelle wisseltijden en minimale wachttijden.

De 3 extra verticale liften zullen een opslagcapaciteit van 760 m² bieden terwijl ze slechts 50 m² grondoppervlak nodig hebben. Aan elke lift wordt een pickstation voorzien met 6 drop-to-lights. Het rollenbaansysteem zal de bakken sorteren en verplaatsen door het magazijn. Hierdoor wordt de randactiviteit van de orderpickers geminimaliseerd en kunnen ze zich focussen op orderpicking.

Met deze uitbreiding zal Essers in staat zijn om hun productiviteit te verdubbelen met hetzelfde aantal medewerkers. De reactiviteit zal hoger liggen en pickingfouten zullen vermeden worden.

Vanas is deze uitbreiding momenteel aan het plaatsen zodat Essers klaar is om de piek in de winter goed op te vangen. Essers zal niet alleen in staat om hun huidige klanten optimaal te bedienen, maar is zo ook voorbereid om logistieke activiteiten van toekomstige nieuwe klanten goed op te vangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven